Viseća kuglana

2016. godine osnovana je Liga viseće kuglane, koja je podijeljena na dvije regije, Istok i Zapad, i koja se igra i danas. Članovi KKVKOSI Varaždin u Ligi nastupaju ispred Športskog saveza osoba s invalidnošću Varaždinske županije za sezonu 2021. Uz ŠSOSI Varaždinske županije natječu se još i Športski savez invalida Karlovačke županije, Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom, Športski savez osoba s invaliditetom Grada Splita i Športski savez osoba s invaliditetom Šibensko-kninske županije.
Nakon 1. kola koje se odigralo u Karlovcu, ekipa iz Varaždina je zauzela 4. mjesto.
Nakon sljedeća dva kola koja su se odigrala u Splitu i Šibeniku, 11. i 12.06.2022. ekipa iz Varaždina osvojila je drugo i prvo mjesto i u ukupnom poretku bodovanja zauzela je drugo mjesto.
Prava „drama“ odvijala se u sljedeća dva kola koja su se odigrala 18. i 19.06.2022. u Varaždinu i Zagrebu. Ekipe su se borile za svaki bod, pa je tako ekipa iz Varaždina osvojila prvo mjesto u Varaždinu sa 679 boda, gdje smo bili domaćini, dok je druga bila ekipa iz Karlovca sa 672 boda te s istom brojem bodova ekipa iz Zagreba koja je osvojila treće mjesto (slabiji rezultat u čišćenju). U završnom 5. kolu natjecanja Lige viseće kuglane domaćin je bio Zagrebački sportski savez osoba s invaliditetom. Ekipa iz Varaždina osvojila je drugo mjesto i tako se u ukupnom poretku bodovanja plasirala direktno u polufinale završnice ekipnog prvenstva RH viseće kuglane s osvojenih 22 boda. Na drugom mjestu je ekipa iz Splita s osvojenih 19 boda, te ekipa iz Zagreba s osvojenih 17 bodova. Završnica ekipnog prvenstva Hrvatske viseće kuglane planira se održati 10.09.2022. godine u Zagrebu.